Sporty Magazine 2

Sporty Magazine 2 blogger template with featured content template and 5 column footer template. download seo blogger template free. blog magazine template blogspot

demo Sporty Magazine 2 blogger template with featured content template and 5 column footer template. download blogger template seo free. template magazine style

download Sporty Magazine 2 blogger template with featured content template and 5 column footer template. free blogger template seo. magazine style blogger template

Sporty Magazine 2 Blogger Template :


Free Sporty Magazine 2 Blogger Template is an elegant magazine style blogger template for sport news blogs with auto recent per category. It's a 2/3 column blogger template with right sidebar, 5 footer column, featured content slider, pagination for blogger ready, drop down menu, news ticker ready, ads ready, seo ready, and more. This template suitable for blog about news sport

Similar Templates : Simple Magazine Blogger Template & Sporty Magazine 3 Blogger Template

Designer & Author and Setting : Herdiansyah Hamzah - Setting Sporty Magazine 2

12 Person has expressed his thoughts, Now you turn guys!

  1. nice template ,i used this for my website

  2. to be honest I like it so much :) I want to show you my own blog about Barcelona

    fc-barcelonanews.com

    I add news daily in this blog. I think you know the template that I am using " Simplex " It gives you the automate updates to the box in the interface .. so I don't have to change it manually .. so is your template support this feature or I should change it manually

    muhammed.abdelmeged at gmail dot com please contact me here

  3. @Muhammed : Hi.. Yes.. This template support auto recent post per label. From default template, you can add 4 labels for auto featured post. For featured content slider, it's manually.

    For more details, you can see here :
    http://www.borneotemplates.com/2011/12/sporty-magazine-2-free.html

    Another template with auto recent post per label, you can see Media Online Blogger Template

  4. salam kenal mas sebelumnya,,,
    punya saya kok di halaman post cuma terdapat 4 post saja ya? pdhl sdh di setting 10 post. kira2 apanya y yg salah? terima kasih banyak sebelumnya,,,

    http://novelravindra.blogspot.com/

  5. @Novel Ravindra : Salam kenal juga. Apanya ya..?? Soalnya saya belum pernah ngalamin. Coba instal ulang tapi jgn langsung pake template ini. Instal template laen dulu lewat Template Designer, baru instal template ini

  6. jd begini mas, dipengaturan post home saya setting 10 post, tapi kok yg tertampilan di home cuma 4 posting aja y, hrsnya kan 10 posting, krna sdh di setting k 10 post.
    saya sdh cba install dlu pke bbrp template lain dan jumlah post bs tampil sesuai jumlah yg ada di pengaturan, tp klo saya kembalikan k template ini ttp aja jumlah post di home tdk normal, kira2 apanya y yg bermasalah. mohon pencerahan, terimakasih banyak sebelumnya,,,

  7. @Novel Ravindra : Maaf, sobat. Kalo soal ini aku gak bisa bantu. Aku sendiri sampe saat ini belum pernah ngalamin itu

    Untuk lebih jelasnya mungkin bisa ditanyakan ke Author template ini :
    http://www.borneotemplates.com/2011/12/sporty-magazine-2-free.html

  8. trima kasih banyak mas atas informasinya,,,

  9. @Novel Ravindra : Sama2..

  10. Mantap sekali sport megazine 2,, aku sangat suka dengan tampilannya. Pertama lihat langsung jatuh cinta sama template ini.. IloveU full deh sport megazine 2.. Terima kasih buat designernya.. Semoga kebaikan anda mendapat berkah dari tuhan yang maha esa. Amin.

  11. I use it for http://bundesliga-livestream.blogspot.com/ and it's great!

  12. Gan Bantu ane,, gmna sih cra buat label newsnya tu,,
    ex : footbal news, moto gp news,, etc

    aku buat kok gk bsa2 yah,,, thanx

+ Add Your Comment

Do not waste your time with irrelevant comments or leave a link for backlink will be removed